Fitness & Health Club Delft is verbouwd: zo ziet het eruit - indebuurt Delft

2022-06-10 21:24:06 By : Mr. zhang kevin

Aangeboden door Fitness & Health Club Delft

De afgelopen maanden heeft Fitness & Health Club Delft een make-over gehad. Van nieuwe apparaten tot andere stickers op de muur: bijna alles is aangepakt! We laten zien hoe de boel is verbouwd.

Als je binnenstapt, lijkt er niet veel veranderd. Maar sta je eenmaal in de fitnesszaal, dan merk je het wél. “We hebben heel veel nieuwe apparaten gekregen”, vertelt manager Lisette. “Alle oude cardio apparaten hebben plaatsgemaakt voor de nieuwste lijn van Technogym. Die zijn uitgerust met een groot scherm waarmee je in de eerste plaats natuurlijk je resultaten kunt zien. Maar daarnaast is er ruimte om je telefoon neer te leggen en kun je een connectie maken met bluetooth en wifi. Vervolgens kun je eigen muziek en films afspelen. Je kunt je lievelingsserie op Netflix dus gewoon verder bingewatchen terwijl je sport.”

Ook de krachtapparaten zijn vernieuwd. “Elk apparaat is uitgerust met een klein kastje waarop je kunt zien hoe je de oefening moet uitvoeren én hoeveel herhalingen je moet doen”, vertelt Lisette. “Daarnaast hebben we een aantal compleet nieuwe apparaten die werken met losse gewichten. Je traint hiermee meer spieren tegelijkertijd. Dat is dus veel effectiever!”

Ook de aerobicszalen moesten geloven aan een verbouwing. “We hebben de fitnesszaal uitgebreid met een functionele ruimte waar je kunt boksen en kooioefeningen kunt doen. Daarmee is de spinningzaal gehalveerd. We merkten dat deze hoeveelheid ruimte voldoende was. De aerobicsruimte zelf heeft nieuwe muurstickers gekregen, waardoor het er allemaal nét wat mooier uitziet. We geven ontzettend veel groepslessen, dus het is belangrijk om die ruimte te blijven verbeteren.”

Vanwaar al deze vernieuwingen? Lisette vertelt: “We zijn al zeven jaar achter elkaar verkozen tot fitnessclub van het jaar. Dat komt ons niet zomaar aanwaaien, daar moeten we wel wat voor doen. Daarom blijven we onszelf verbeteren.” Als je zelf wilt ervaren hoe het is om te sporten bij Fitness & Health Club Delft, kan dat! Via de onderstaande oranje button kun je een gratis proefles aanvragen.

Aangeboden door Make It Easy

Ingrid en Sjaak zijn eigenaren van De Lelie: ‘In de rij worden mensen al happy’

Aangeboden door Make It Easy

Aangeboden door Hampshire Hotel – Delft Centre

Aangeboden door Delft voor Elkaar

7 x deze huizen staan te koop in Delft voor minder dan drie ton

Aangeboden door NumberOne Personal Training

Aangeboden door First Class Fitness Delft

Aangeboden door Make It Easy

Aangeboden door Mijn eerste 18 jaar

Blijf op de hoogte van alles uit Delft

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden