Fitnessapparatuur testen en kopen: deze winkel in Amsterdam wil je kennen

2022-03-16 08:36:40 By : Ms. franlin Xia

Fitter worden: wie wil dat nou niet? Maar vaak heb je gewoon écht geen zin om naar de sportschool te gaan. Fitshop Amsterdam heeft de oplossing. In deze speciaalzaak van 600(!) vierkante meter kun je namelijk alles testen en aanschaffen om thuis fitter te worden, van hometrainers tot minitrampolines en van halters tot bokshandschoenen.

“Bij ons vind je alle mogelijke fitnessapparatuur, in verschillende prijsklassen”, vertelt storemanager Bob Hamers. “Naar wens komen we jouw apparaat thuisbezorgen en installeren.” Je kunt vast een kijkje nemen in de webshop, maar Bob raadt zeker aan om ook even langs te komen in de winkel aan de Zuidermolenweg 23A. “Dat maakt ons concept juist zo uniek. Mensen weten niet dat er een winkel bestaat met zóveel keuze waar je alles mag uitproberen.”

“Met een kopje koffie in de hand geven we deskundig advies en denken we met je mee wat het beste bij jou zou passen. Mensen hebben soms wel een idee van wat ze leuk zouden vinden, maar je kunt het beter zelf ervaren.” Fijn, zo kom je tenminste niet met een miskoop thuis te zitten en kies je iets wat je echt gaat gebruiken.

Lees verder onder de foto’s >

“Het maakt ons stiekem best wel trots als we horen dat mensen thuis echt aan de slag zijn gegaan en helemaal tevreden zijn of bijvoorbeeld hun doel om af te vallen bereikt hebben”, vertelt Bob. “Mailtjes waarin mensen trots laten zien hoeveel kilometer ze al geroeid hebben, daar doe je het toch voor. Vaak komen er door goede verhalen van vrienden ook nieuwe klanten bij ons, die ook fitter willen worden. Dat is een mooi compliment.”

Dat het concept goed werkt, verbaast Bob niet. “We merken dat de drempel om te sporten thuis toch lager ligt dan in de sportschool, je hoeft niet door de kou en het donker en je bent veel sneller klaar.” En geen zorgen dat je er helemaal alleen voor staat, ook na aanschaf blijven ze bij Fitshop voor je klaarstaan. “Mocht er onverhoopt iets niet werken, of je begrijpt toch niet helemaal hoe het apparaat werkt of hoe je de oefening moet uitvoeren: ons kun je altijd bellen.”

Benieuwd geworden? Neem vast een kijkje in de webshop. Je vindt er zelfs eiwitpoeder, sportkleding en massagetoestellen. Niks om jou als (beginnende) sporter of semi-professional meer tegen te houden om thuis aan de slag te gaan dus. Zeker zijn van een uitgebreide begeleiding in de winkel? Bel of mail gerust even, dan wordt er een medewerker voor jou gereserveerd. Tot snel!

Op wie ga je stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen 2022: deze kieswijzer helpt je verder

Aangeboden door Internationaal Theater Amsterdam

Blijf op de hoogte van alles uit Amsterdam

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden